CarviumNovum20160718-1230x720

Geen luchtfietsen maar over water op composiet en slim en sociaal ingepakte lucht.
De opbouw van het Drijvend Fietspad bestaat volledig uit Composiet.
Door de Airpop op te nemen in de Composiet opbouw ontstaat een drijvend element, welke geschikt is om dienst te doen als frame voor een Drijvend Fietspad (voorzien van composiet dek en leuning). De drijvende elementen hebben een lengte van 7,5 meter en een breedte van 3 meter. Deze elementen kunnen oneindig worden gekoppeld waardoor een Fietspad ontstaat.

Indien gewenst kunnen er, in het dek van het Drijvend Fietspad, warmte elementen (op zone energie) worden gebouwd die bevriezing van het wegdek voorkomen. Ook kan er met zonne-energie, verlichting (in de leuningen) worden aangebracht.

Het Drijvend Fietspad kan worden opgefleurd door er Drijvende Natuureilanden omheen te leggen, Drijvende Picknickplaatsen te creëren of Bomen (rijen) te laten drijven. Op een aantal plaatsen langs het fietspad kunnen Drijvende Oplaadpunten (op zone energie) voor E-bikes worden geplaatst terwijl Drijvende (Hufterproof) Vogel – en Vissers (Airpop / EPS) huisjes langs het traject ook tot de mogelijkheden behoort.